dimecres, 12 de novembre del 2014

Presentació

Som un grup de mares de diferents pobles de l'Anoia. Cap a mitjans del 2013 vàrem veure la necessitat de crear un grup d'alletament i de suport a la criança. Poc a poc i picant molta pedra, hem anat trobant els espais necessaris i les eines per tal de ser un grup de referència a les mares de la comarca.

La nostra funció bàsica és el suport mutu  per a la lactància materna. I vam veure que la millor manera era establir dos dies setmanals fixes per reunir-nos. Durant la primera meitat del 2014 ens reuníem de manera molt constant els dimarts al matí i els dijous a les tardes. Ara, com que no hi ha quòrum de mares als matins, ens trobem només els dijous a les tardes. El lloc és a la sala polivalent del poliesportiu de Vallbona d'Anoia. I l'hora a les 17: 30.

El que fem és xerrar, preguntar, jugar amb els petits i les petites, proposem tallers esporàdics, etc.

Des del dia 1 de Novembre que som entitat de ple dret (de moment amb la paperassa en tràmits). Ens hem constituït associació perquè les necessitats han anat creixent i a part de les trobades setmanals també volem oferir tallers i xerrades concrets. I essent entitat tenim més possibilitats d'obtenir subvencions i finançament.

Si vols formar part d’aMAMAntem només cal que vinguis a Vallbona els dijous a les 17: 30. Si ens vols avisar abans esciu-nos un correu a amamantem@gmail.com.

Clica a Qui som i què fem i al Codi ètic per més informació