dijous, 5 de febrer de 2015

Nou servei gratuït d'assessorament en lactànciaEstem posant en marxa un nou servei d’assessoria en lactància. De forma totalment gratuïta oferim informació i suport a totes aquelles mares que desitgin amamantar els seus fills o filles. Inicialment, el servei s’ofereix presencialment un cop a la setmana, cada dimarts, i també telefònicament i per correu electrònic.
L’assessora en lactància és la Gemma López, que a més de ser una mare amb experiència, té també formació en aquest àmbit. La Gemma atén les consultes personalment en les trobades que aMAMAntem manté cada dimarts, de les 11 del matí a 2/4 d’1 del migdia, al pavelló poliesportiu de Vallbona d’Anoia. En el marc d’aquestes sessions, l'assessora exerceix de moderadora o conductora de la dinàmica de grup, a més d’atendre consultes específiques i proporcionar informació a les mares.
En cas que hi hagi moltes sol·licituds, a més dels dimarts, aquest servei gratuït d’assessorament en lactància també s’oferirà els dijous, en les trobades que fem al poliesportiu de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda. Ben aviat distribuirem tríptics informatius sobre aquest servei a les llevadores de la comarca perquè el donin a conèixer a la població.

Un grup on compartir l’experiència de la criança des de l’embaràs

Com ja sabeu, aMAMAntem’ som un grup de mares que ens trobem cada setmana per compartir informació, dubtes i experiències sobre l’embaràs, la lactància i la criança dels nostres fills i filles. Som un grup obert a totes les dones embarassades, les mares i els pares de Vallbona d’Anoia i de la comarca.
Els dies de  reunió són els dimarts al matí i els dijous a la tarda per posar en comú les nostres vivències i resoldre dubtes que ens puguin sorgir en el dia a dia respecte a l’embaràs, el procés d’alletament i la criança dels infants. És, doncs, un espai on reflexionar, donar-se suport mutu i compartir experiències sobre la maternitat i la paternitat, així com alegries, consell i dubtes.
També hi podràs tenir l’oportunitat d’intercanviar coneixements, expectatives, sentiments, i emocions. Totes les idees i opinions són benvingudes, ja que és una oportunitat per aprendre, expressar-se, dialogar i créixer junts amb els fills i filles.
‘aMAMAntem’ també compta amb el suport de diversos professionals que ofereixen xerrades i tallers per ajudar en aquesta tasca. Aquestes activitats puntuals se sumen a les dues trobades setmanals que fa el grup.
Les persones que estiguin interessades a afegir-se al grup poden contactar amb aMAMAntem al Facebook, mitjançant el correu electrònic amamantem@gmail.com o als telèfons 686 86 25 66 i 605 92 27 70. 
També en aquest mateix blog amamantem.blogspot.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada