dijous, 18 de febrer de 2016

Parlem de postparts?


La setmana que ve durem a terme la Taula Rodona sobre el postpart , amb la participació de diverses mares que ens explicaran la seva experiència de viva veu. Comptarem també amb la Gemma Poch, mare, mestra i doula, com a dinamitzadora de l'acte. Aquesta setmana ens ha tocat molt d'aprop el cas de la Laura, una mare que ha viscut els primers dies de vida de la seva filla, dormint en una màrfega a l'Hospital d'Igualada. 

El postpart s'inicia immediatament després de parir . De vegades aquest no s'inicia com una s'espera, però el que realment és inacceptable (com molt bé explica l'autora d'aquest post) és com els propis protocols d'actuació ho dificulten o en tot cas, no hi posen cap facilitat. Si cada vegada hi ha més professionals de la salut que defensen la importància del pell amb pell, les primeres hores de lactància materna i la teoria que totes sabem,  els qui pensen i redacten aquests protocols d'actuació,  no haurien de passar per alt tots aquests aspectes tant bàsics: respecte per a l'establiment del vincle mare-nadó. 

Com a associació que defensa la lactància materna i la criança respectuosa, la defensem des del minut 0, per tant aMAMAntem denuncia públicament el tracte que la nostra companya Laura ha patit per part de l'Hospital d'Igualada, així com la felicitem per la lliçó de força i amor que ha donat als professionals. Tot i així, lluitarem perquè aquestes situacions no es repeteixin, i us animem a compartir massivament aquest post que tan bé explica la falta d'humanitat que tenim en alguns dels nostres hospitals Moltes gràcies.
Cliqueu al següent enllaç per accedir al blog de la mare que ens ho explica. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada