dilluns, 20 de juny de 2016

Assemblea de cloenda de curs

El mes de Juny sempre és el moment de fer balanç de com ha anat el curs. Nosaltres ho vàrem fer el dissabte dia 18, a la nostra assemblea. Per primera vegada, vàrem dur a terme una assemblea amb noves sòcies, ja que des del mes de març hem anat incorporant gent nova a l'entitat. Si voleu saber com fer-vos sòcies cliqueu a aquest enllaç: Persones sòcies

Estem molt contentes de comptar amb cares noves que ens aporten idees i maneres de fer.  Entre totes molt millor. 
El balanç de les activitats del semestre passat han estat molt positives: de Gener a Maig hem realitzat almenys una activitat al mes. Es va canviar de dia la xerrada de lactància i feina. Hem comprovat que hi ha més disponibilitat els dissabtes per venir a les xerrades. Per falta de ponent hem anul·lat la xerrada de la cesària. La tornarem a programar de cara l'any que ve. Les trobades dels dimarts són molt profitoses, amb un grup bastant fix. De cara al setembre continuarem trobant-nos els dimarts, segurament amb cares noves. Els nostres petits creixen i n'arriben de nous. 
Pel que fa a la nova programació, encara no tenim el cartell definitiu, però us podem anar avançant les xerrades i tallers previstos. Per acabar aquest post, ens agradaria recordar que un dels principis de l'entitat és la gratuïtat de l'assessoria en lactància. Ni les assessores ni les xerrades sobre lactància es paguen, perquè creiem que tothom hi ha de tenir accès i a vegades els diners, per pocs que siguin, poden ser un impediment per algunes famílies. Per tant, quan una assessora ve a casa vostra no us cobrarà res.  
AMAMANTEM paga el quilometratge per cada desplaçament. Si voleu col·laborar amb l'entitat aneu a l'apartat de Persones sòcies , allà us expliquem com ens financem i com ens podeu ajudar. 

Bon estiu a totes.  Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada