dijous, 10 de setembre de 2015

Programació d'Activitats i tallers Setembre-Desembre 2015

Tornem de les vacances amb energia i amb ganes de fer moltes coses. 

Aquí teniu les activitats i tallers des d'ara fins a finals d'any. 

Us expliquem breument la programació  per animar-vos a participar i a difondre-la.

TROBADES DEL GRUP - Els GAM (Grups d’Ajuda Mutua)
Les trobades dels grups de lactància són un lloc on compartir experiències, rebre suport informatiu i emocional, tenir l’oportunitat de veure altres mares amamantant i reforçar la percepció de normalitat (de gran ajuda quan hi ha pressions externes o poc suport).
Són espais on es potencia l’autonomia respecte a les decisions sobre lactància, on no es jutja sinó que es recolza i on es poden crear vincles amb altres mares i famílies.
L’assistència és gratuïta i voluntària, i s’hi pot venir sola, acompanyada de la parella o familiars o amigues, embarassada, amb els fills, ....

TALLER DE PORTEIG
Parlarem del perquè del porteig, dels beneficis que pot aportar i de com portejar còmodament i amb seguretat. Explicarem els porta-nadons que podem trobar al mercat (motxilles, fulards, bandoleres, pouch, mei-tai, ....) i  en veurem les diferències.
Finalment, hi haurà la part pràctica: es podran probar diferents porta-nadons.
L’assistència és gratuïta, i s’hi pot venir sola o acompanyada, embarassada, amb els fills, .... Només cal reservar plaça per la correcta organització del taller.

TAULA RODONA – LACTÀNCIA I FEINA
Per celebrar la setmana mundial de la lactància materna, parlarem de com compaginar la tornada a la feina amb la lactància materna. 
Extracció i conservació, envasos per donar llet materna, incorporació d’horaris a la lactància.... són qüestions que apareixen a l’hora de conciliar feina i lactància.
Explicarem recursos per fer-ho possible, veurem amb què ens podem trobar i com solucionar-ho, exposarem experiències pròpies de les mares que ja s’hi ha trobat. 
L’assistència és gratuïta, i s’hi pot venir sola o acompanyada. Només cal reservar plaça per la correcta organització de l’activitat.

BERENAR – ACOMIADEM L’ANY
Farem una trobada familiar, informal, compartint un espai de lleure per nadons, nens i adults.
L’assistència és gratuïta, però cal reservar plaça per la correcta organització de l’activitat.

Per qualsevol dubte o informació, escriviu-nos un correu a amamantem@gmail.com. 

També tenim un grup de WhatsApp on pots fer-nos qualsevol consulta de lactància, dubte, inquietut....
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada