dimarts, 24 de febrer del 2015

Ja som entitat i tenim novetats



Ja tenim NIF, és a dir, som entitat de manera oficial i això ens permet moltes coses. Hem començat el 2015 amb molta força i bones idees. Si tu vols formar part d'aquest projecte, que ja és una realitat, fes-nos-ho saber.

Som 9 persones que formem part de la Junta de l'entitat, però qui vulgui en pot formar part com a sòcia. Hem establert una quota anual de 10 euros. Només cal que ho feu saber al correu amamantem@gmail.com

Cada any farem dues programacions semestrals de xerrades i tallers: de febrer a juny i de setembre a gener (a l'estiu descansarem). De moment tenim dues persones referents d'aquesta comissió, però pot formar-ne part tothom qui vulgui i aportar idees de tallers o xerrades. Ben aviat sortirà el cartell de les activitats que hem programat de Març a Juny.

Recentment hem iniciat les trobades GAM dimarts al matí (grup d'ajuda mútua) ja que algunes de nosaltres hem fet el curs d'assessorament fa poc. Els dissabtes 28 de març  i 25 d’abril queden marcats al calendari com a dies de pràctiques. També vindrà la llevadora Glòria Villena, que imparteix el curs, a supervisar les pràctiques. 

Us demanem, mares lactants, que si us ve de gust esteu convidades assistir a una d'aquestes dues trobades de pràctques. Segur que aprendreu moltes coses i les assessores en pràctiques us estaran molt agraïdes.Necessitem la vostra presència per fer les pràctiques.

Ja sabeu, nosaltes ens seguim trobant els dimarts al matí i els dijous a la tarda a la sala dels miralls del Poliesportiu de Vallbona d'Anoia. Si no has vingut mai, avisa'ns abans per correu, així et podrem avisar si hi ha canvis.

Salut i teta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada